Project Description

Nieuwbouw kinderdagverblijf Haps

Opdrachtgever:
Boerkes & Co

Plaats:
Haps (Gemeente Cuijk)

Omschrijving:
In Haps bouwden we in opdracht van Boerkes & Co aan een compleet nieuw kinderdagverblijf. Het verblijf is gerealiseerd tegen de bestaande jongveestal. Na het realiseren van het metselwerk, realiseerden wij de kapconstructie en buitengevels. Deze zijn met houten schaaldelen betimmerd. Als laatste is het kinderdagverblijf in Haps voorzien van een uitbouw / veranda van eikenhout. Bijzonder aan dit kinderdagverblijf is dat er door diverse ramen zicht is op de activiteiten die op de boerderij plaatsvinden. Zo zijn er twee ramen die zicht hebben op de voergang van de aangrenzende stal waar de jonge koeien rondlopen. Ook zijn er ramen geplaatst waardoor kinderen zicht hebben op voorbijkomende tractoren en de grote dierenweide.