Project omschrijving

Dakkapel plaatsen

Een compleet nieuwe dakkapel plaatsen? BVD kijkt samen met u naar uw wensen en vindt een oplossing die past bij uw woning.

We bouwen al jaren traditionele dakkapellen, volledig op maat, waarbij de werkzaamheden afhankelijk zijn van uw wensen. Maatwerk betekent vaak dat we enkele dagen bezig zijn met het plaatsen van uw dakkapel. Het eindresultaat is een unieke dakkapel die aan al uw wensen voldoet.

Een methode die wij steeds vaker hanteren, is het plaatsen van prefab dakkappellen. Het grootste voordeel van een prefab dakkapel, is dat deze binnen één dag is geplaatst. Dit is erg gunstig wanneer u bijvoorbeeld al aan het verbouwen bent op zolder. Een prefab dakkapel bespaart u tijd die u in de rest van de werkzaamheden kunt steken.
Wanneer we een prefab dakkapel plaatsen, maken we gebruik van een hijskraan. Met behulp van de hijskraan brengen we de benodigde materialen voor het binnenwerk via het gat van de dakkapel naar binnen. Vervolgens zetten we, met behulp van diezelfde hijskraan, de dakkapel op zijn plaats.
Prefab dakkapellen vind je in standaard modellen, maar ook in aanpasbare modellen en zelfs in moderne stijlen. Er zit voor iedereen wel wat tussen.

Overweegt u om een compleet nieuwe dakkapel te laten plaatsen of uw oude te laten vervangen? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we uw wensen.