Over BVD Timmerwerken

BVD Timmerwerken uit Haps is een jong bedrijf dat hard aan de weg timmert. Bart van Duijnhoven is in 2010 afgestudeerd als zelfstandig timmerman en is sindsdien als timmerman aan de slag. In 2016 heeft hij besloten de overstap te maken naar een eigen bedrijf. Hij heeft toen BVD Timmerwerken opgericht.

U kunt voor verschillende werkzaamheden terecht bij BVD Timmerwerken. Bart kan u helpen met nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud in en om uw woning. Hij bouwt onder andere garages, renoveert en onderhoudt daken. Tevens maakt hij de oppervlakte van ruimtes groter en creëert er meer lichtinval. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om ruimtes te verbouwen tot mantelzorgwoningen. Verder kunt u bij hem terecht voor een nieuwe schutting of veranda. Nieuw dakwerk, complete badkamer verbouwingen, een tuinhuisje en een dakkapel behoren ook tot de mogelijkheden.

Als uw klus er niet tussen staat, kunt u uiteraard altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Timmerbedrijf in het Land van Cuijk én daarbuiten..

BVD Timmerwerken is veel te vinden in de kerkdorpen van de Gemeente Cuijk. Zo bouwden we een kinderdagverblijf en complete woningen in Haps. Ook hebben we diverse projecten mogen doen in Vianen, Beers, Linden, Katwijk en Sint Agatha. Buiten de grenzen van de gemeente Cuijk weten ook steeds meer particulieren en bedrijven ons te vinden. We zijn ondermeer al actief in de Gemeente Boxmeer, Sint Anthonis, Mill & Sint Hubert en Grave.

BVD Timmerwerken bus